Business Analyst rekryteras

 

Arbetsbeskrivning 
Som Business Analyst är du verksamhetsspecialist som analyserar och tar fram kravställningar utifrån kundens verksamhetsbehov. Du har god kunskap om bankprodukter såsom in- och utlåning och banktransaktioner. Du måste ha mycket god förståelse för processer Webbresurs och terminologi ifrån bankverksamhet. Som Business Analyst deltar du i hela utvecklingsprocessen från insamling och förståelse för kundens krav och behov, till framtagande av use cases, bistår tekniker och utvecklare i utvecklingsprocessen och deltar även i testning för att verifiera kundens krav. 
Kunderna är baserade i Sverige men utvecklingsteamen är internationella. Mycket av arbetet sker på plats ute hos kund och till stor del i projektform. 

Din profil 
För att vara framgångsrik i rollen måste du gilla och vara duktig på att analysera och lösa problem. Du är van att jobba självständigt men är också en teamspelare som har förståelse för vikten av god kommunikation inom och mellan olika team. Du måste vara engagerad och ha god simultanförmåga. Vi lägger största vikt vid att du som person har en positiv inställning, är målinriktad och håller högsta kvalitet i allt du gör. 

Du bör ha: 
•akademisk bakgrund inom t ex Ekonomi, Data- och Systemvetenskap, Civilingenjör eller motsvarande. 
•god kunskap om utvecklingsprocessen och om verksamhetsprocesserna Målare Göteborg inom bank och finans 
- 2-3 års erfarenhet från verksamhet inom bank och finans, gärna från både IT och verksamhet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0