Business Developer/ Business Architect (BD/BA)



Arbetsbeskrivning 
I projekten kommer du som BD/BA vara inriktad på affärslösningen och arbeta tätt tillsammans med övrig projektdeltagare. Som BD/BA har du ansvar för att identifiera kundernas behov och skapa hållbara affärsmodeller och möjligheter för att lösa dessa behov och hur lösningen skall genomföras. Arbetsuppgifterna syftar i huvudsak till att vara länken mellan kundernas verksamheter och Tietos erbjudande i form av konsultativa tjänster eller produkter. I detta ingår att analysera kundernas processer och krav och därefter omsätta dessa behov i specifikationer för vidare leverans. I rollen kommer du att arbeta när våra kunders verksamhet, kapitalmarknaden och specifikt fondhandel. 

Din profil 
Du har en stor social kompetens, har lätt för att uttrycka dig inför andra och är konsultmässig. Du är strategisk och organsiatorisk samtidigt som du har lätt för att arbeta självständigt och är driven. Det är viktigt att du har ett intresse för vad systemet kan göra och vad kunderna uträttar med systemet. Verksamhetsintresse är avgörande för att du ska lyckas och trivas hos oss. 

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha: 
• högskoleexamen inom t.ex. it och/eller ekonomi 
• minst fem års arbetslivserfarenhet från liknande roll 
• mångårig erfarenhet inom Capital Market med mycket god förståelse kring fondverksamhet 
• bred teknisk grund 
• svenska och engelska flytande i tal och skrift 

Är du rätt person kan vi erbjuda en position där du får vara med och bygga upp något helt nytt inom Tieto. Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och du får möjlighet att arbeta tillsammans med väletablerade och namnkunniga aktörer inom kapitalmarknaden. Du kommer att arbeta med en marknadsledande produkter i mycket spännande projekt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0