Enterprise Architect

 

Arbetsbeskrivning 
Som Enterprise Architect kommer man att konfronteras med anpassningen av kundernas verksamhet och mål till IT-systemarkitektur, infrastruktur och processer. Det innebär arbetsuppgifter som att designa och planera för förändringar i både kundernas IT miljöer och i TCM systemet. 

I arbetsuppgifterna ingår att analysera systemet TCM inifrån för att kunna utröna hur systemet på bästa sätt ska förändras och utökas för att möte befintliga och nya kunders behov. 

Det kommer även att ingå i arbetsuppgifterna att stödja TCM säljteam vid utarbetande av nya erbjudande till kunder samt att bistå projektledning vid estimering och planering av kommande projektaktiviteter. 

Ytterligare arbetsuppgifter är att delta i och driva kompetensspridning samt att medverka i förbättringsarbetet av TCM produkten. 

Arbetet bedrivs till största del i projektform i större projekt med flera års projektid. 

Vad vi förväntar oss av dig: 
Vi ser gärna att du har flerårigt erfarenhet som Enterprise Architect, CIO, Affärskonsult eller Systemarkitekt. Teknisk bakgrund från databasapplikationer i storskaliga miljöer samt integrationskunskaper inom MQ/WebSphere (IBM) samt SQL Server, Reporting Services, WCF samt Swift är meriterande. Mycket meriterande är även erfarenhet från bank och finans (eller andra storskaliga miljöer). 

Eftersom en stor del av arbete är ute hos kund lägger vi stor vikt vid dig som person. Vi söker dig som är konsultmässig d.v.s social, drivande, initiativtagande och kundfokuserad. Vidare vill vi att du är verbal och kan tala inför grupp och beskriva komplicerade samband på ett fördelaktigt sätt. Du bör ha goda ledaregenskaper och förmåga att skapa goda relationer. 

Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett utvecklande och roligt arbete med stora möjligheter att påverka både ur ett IT-tekniskt och arbetsmässigt perspektiv. Du kommer att arbeta i ett företag med goda karriärmöjligheter. Som Enterprise Architect har du goda möjligheter att styra ditt eget arbete. Dessutom möter du olika miljöer hos våra kunder vilket de flesta av våra konsulter ser som mycket lärorikt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0