IT-arkitekt rekryteras

 

Arbetsbeskrivning 
Som IT-arkitekt leder du utarbetandet av ny eller förändrad IT arkitektur i implementationsprojekt i mycket nära samarbete med kunden. Som IT-arkitekt ansvarar du för att säkra helheten av arkitekturen genom att på ett adekvat sätt hantera alla relevanta krav från intressenter men samtidigt hålla fast i en övergripande strategi för strukturen. Du ska kunna hantera Loneadministration flera olika kravställningar, ibland motstridiga, från olika intressenter och kunna påvisa och övertyga om vinsten av att göra på ett strategiskt rätt sätt. 
I arbetsuppgifterna ingår även att analysera systemet inifrån för att kunna utröna hur systemet på bästa sätt ska förändras och utökas för att möta befintliga och nya kunders behov. 
Arbetet sker i internationell miljö och delar av teamen består av utvecklare och arkitekter ifrån flera länder. 

Din profil 
För att vara framgångsrik i rollen måste du gilla och vara duktig på att analysera och lösa problem. Du behöver ha goda ledaregenskaper samt vara en god kommunikatör som på ett enkelt och fördelaktigt sätt ska kunna förklara och presentera komplexa sammanhang för olika grupper. Du är nyfiken på nya tekniker, är engagerad och har god simultanförmåga. Vi lägger största vikt vid att du som person har en positiv inställning, är målinriktad och håller högsta kvalitet i allt du gör. 

Du bör ha: 
•Bachelor eller Master of Science eller motsvarande utbildning 
•flera års erfarenhet som IT-arkitekt 
•mycket meriterande med erfarenhet från bank och finansverksamhet 
•flytande svenska och engelska i tal och skrift

Målerifirma Båstad


Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett utvecklande och roligt arbete inom finansbranschen. Du blir en del av ett kompetent utvecklingsteam som präglas av prestigelöshet och högt i tak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0