Junior Java-utvecklare

 

Arbetsuppgifter

Som junior systemutvecklare kommer du att tillhöra utvecklingsteamet som idag består av 15 personer, varav hälften är programmerare och hälften är systemförvaltare. Du kommer tillsammans med dem utveckla och förvalta alla interna system så som affärssystem, Fasadrenovering Ängelholm Badrumsrenovering faktureringssystem och intranät. Du kommer att arbeta utifrån kundernas behov nära verksamheten och kunderna är den interna personalen. Schibsted arbetar agilt med en blandning mellan Scrum och Kanban.



Profil

Vi söker dig som är Civilingenjör inom data/IT eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetat 1-2 år efter din examen alternativt är nyexaminerad men har då under din studietid jobbat extra inom relevant område. Det viktigaste är att du besitter goda kunskaper inom Java, MVC, SQL, JavaScript, jQuery. Vidare är det meriterande om du har kunskap inom PHP, Groovy+Grails eller Java+Rails, MySQL, Linux och Python.

Vem är du? 
Som person är du driven, nyfiken och hungrig. Du ska ha en stor vilja att utvecklas i din roll som systemutvecklare. Vidare är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har en positiv attityd mot nya utmaningar. Du ska vara stresstålig och har förmågan att prioritera ärenden i ett högt arbetstempo. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt så är det viktigt att du är social och förstår vikten av god service och kundfokus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0