Lead developer / System architect

 

Du kommer att vara en del av ett mindre team där det är naturligt att dela med sig av det man är bra på. Det gör vi alla. Vi strävar efter att lyfta våra medarbetare till nästa nivå. För detta har vi ett internt program som spänner över många områden. Vi tror inte på att sitta på rummet och koda. Vi tror på kreativitet och vi ser möjligheter. Ta in det som har hänt de senaste åren. Vi vet att det kommer hända ännu mer i snabbare takt framåt. Därför söker vi dig som vill lite mer och tror att just du är den som bidrar till att vi fortsätter stå där längst fram. Du tror på dig själv och du vet vad du står för. Det gör att du vågar titta på vägar som är outforskade. Du godtar inte att göra som man alltid gjort för att det känns säkrast. Du vet att du gör skillnad. 

Din bakgrund 

Du har antagligen jobbat med Java en längre tid, men du är säkert intresserad av andra nya språk. Du är nyfiken på det som hela tiden händer inom ditt område. Du är väl insatt och van att hålla dig uppdaterad på flera områden. Du har idéer om hur man utvecklar i framtiden. Du gör detta av rent intresse. 

Vi tror att du idag är en erfaren driven utvecklare/systemarkitekt som: 
•Älskar det du håller på med och brinner för vackra enkla lösningar 
•Är nöjd med det du gör idag men vill så mycket mer 
•Vill få djup insikt i marknadsföring online på Europas ledande bolag 
•Njuter av att dela med dig av det du brinner för till andra 
•Får saker att hända då andra bara pratar om dem 
•Kräver utlopp för din kreativitet och möjlighet att påverka på riktigt 
•Vill bli en viktig central spelare hos ett marknadsledande bolag i ett riktigt bra team som ger och tar 

En tjänst som denna växer inte på träd, men stämmer ovanstående in på dig så har du mycket att vinna. Vi vet att vi kan ge dig unika möjligheter och det kommer att vara upp till dig, om du tar dem. 

För oss är din inställning viktig. Vi värdesätter kreativitet, analytisk förmåga, att du är självgående och att du alltid gör ditt bästa för att våra kunder skall vara nöjda. Du är också en person som värderar att arbeta i teknisk framkant tillsammans med kollegor som delar ditt stora intresse.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0