Senior LAN/WAN-konsult

 

Dina arbetsuppgifter 
Till vårt kontor i Stockholm söker vi en konsult som har 3-5 års erfarenhet inom Cisco trådlöst och Cisco säkerhet samt LAN/WAN. Arbetet innebär främst att designa, konfigurera och implementera nätverksprodukter hos våra kunder. Avancerad nätverksdesign i LAN/WAN liksom viss teknisk projektledning och presale ingår också. Att hålla workshops och göra utredningar är inte ett hinder för dig. 

Dina kvalifikationer 
Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet inom Cisco Wireless och Cisco säkerhet samt LAN/WAN. Du har god kunskap om produkter från Cisco och har jobbat med design och implementation av datakomlösningar i minst 3 år. 

Du har idag CCNP/CCSP certifiering eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som är hungrig på att utvecklas. Vill du senare läsa vidare till CCIE så supportar vi det. 

Tjänsterna hos oss är i de flesta fall en kombination av självständiga insatser och lagarbete. Du bör kunna hantera att stå inför nya utmaningar varje dag. Är du både självgående och en god lagkamrat så kommer du att trivas bra hos oss.

Renovera badrum kök Ängelholm fasadrenovering.


Vem är du? 
Tjänsterna hos oss är i de flesta fall en kombination av självständiga insatser och lagarbete. Du bör kunna hantera att stå inför nya utmaningar varje dag. Är du positiv, utåtriktad, självgående och en god lagkamrat så kommer du att trivas bra hos oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0