Teknisk testare

 

Arbetsuppgifter

Som teknisk testare kommer du ingå i ett team som ansvarar för att säkerhetsställa spårbarhet emellan krav, testfall, testresultat och testfel. I rollen ingår att granska krav och lösningsförslag utifrån ett testperspektiv, skapa och dokumentera testfall, identifiera testdata, genomföra testfall samt rapportera testdefekter. Vidare ingår att ta fram rekommendationer och beslutsunderlag angående systemens kvalitet utifrån testresultaten.



Profil

Vi söker dig som är civilingenjör eller systemvetare i grunden. Vi ser helst att du har något års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med med testning i en Java-miljö alternativt att du arbetat som Java-utvecklare. Är du nyutexaminerad ska du ha ett intresse av utvecklas inom teknisk testning och gärna ha sysslat med testning i något projekt under dina studier. Det är meriterande om du har erfarenhet av bank- och finanssektorn samt agila arbetsmetoder.

Vem är du? 
För att passa i denna roll krävs att du är social och serviceminded. Rollen innebär flera kontaktytor och som person måste du vara en god kommunikatör. Du har en prestigelös attityd och trivs med att arbeta med test på ett metodiskt vis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0